На 23 юни, петък, от 19:00 ч., Милена Павлова ще

...
 На 23 юни, петък, от 19:00 ч., Милена Павлова ще
Коментари Харесай

Стилиян Иванов представя първо в София най-новия си филм “Изповед в стихове”, за Надежда Захариева

 

На 23 юни, петък, от 19:00 ч., Милена Павлова ще показа в Истанбул документалния филм на режисьора Стилиян Иванов - “Орфей и Златното руно ”.

 

Премиерата за Турция ще бъде в арт-пространството на суфи учителя Серкан Бозкурт, в центъра на Истанбул, наоколо до площад Таксим.

 

Серкан е един от суфи учителите на Стилиян Иванов и е водил семинари по сема в България и Турция за учениците на Център по себепознание “Орфей ”.

 

Той към този момент е гледал кино лентата и е подготвил уводни думи за турската аудитория, както и къса сема-медитация за началото на премиерната вечер.

През юли, август и септември Милена Павлова - началник на Център по себепознание “Орфей ” провежда работни срещи и семинари по системата на Стилиян Иванов - Асеман себепознание.

 

 Учениците на Център “Орфей ” ще бъдат на морския бряг в Гърция, близо до местността Левитра, планината Олимп, където от древността още се е почитал гроба на Орфей.

 

А в края на лятото Стилиян Иванов и Милена Павлова ще показват първо в София най-новия си документален филм “Изповед в стихове ”, за именитата българска поетеса Надежда Захариева.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР